Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen reggeli tippeket...

Milyen reggeli tippeket tudnátok mondani?

Figyelt kérdés
Unom már a zabpelyhet felöntve fehérjeturmixal dolgot,van még egy alternatíva,a zabpelyhes rántotta,de azt se lehet mindíg,hamar megunnám. Ötletek még? Előre is kössz!
2014. febr. 3. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
mogyoróvajjal zabkása, mellé a fehérjeshake.
2014. febr. 3. 10:32
 2/3 Dogmatix91 ***** válasza:
Én szoktam gyümölcsöt rakni a zabkásába, meg keverek hozzá egy kanál fehérjét. Egyébként akár reggel is mehet a csirke. Ha tömegelsz akkor szerintem valami sovány sonkát is süthetsz a tojás mellé, aztán tk zsemlével betermelni. Nem kell azért annyira szigorúan venni ezt, hogy reggel csak zab mehet.
2014. febr. 3. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem veszem szigorúan,zabpelyhet csak edzésnapokon eszek reggelire,amúgy máskor szenya,meg ilyesmi,én biztos nem fogok grammra kimért kajával élni az életem,és megvonni egy csomó jót. És tádáá,így is fejlődök szépen hosszú ideje. Ennyi :)
2014. febr. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!