M1 fitness megfelel a testépítésre?
Figyelt kérdés
igaz hogy szinte csak lányok vannak ? milyen a gépek felhozatala ? vannak rendes erősítő gépek meg súlyzók vagy csak kardio ?2014. febr. 1. 21:40
1/1 anonim válasza:
Hétköznapi célra megfelelő, de versenyre nem tudom mennyire lehetne felkészülni ott, én csak 2 hónapot voltam mert elegem lett a vagánykodókból, meg abból hogy többet beszélgetnek mint mozognak, nem egyszer kellett szólni egyéb dolgokért, pl a barbi babát kellett piszkálnom, hogy menjen arrébb mert bele ütközött fekve nyomásnál a rúd vége a derekába..
Vannak persze, csak fenn hordják az állukat, a legtöbbje ilyen pénzes apu kedvence.
gépekről meg súlyokról a weboldalukon találsz leírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!