15 évesen hány cm volt a bicepszetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 21:40
11/23 anonim válasza:
Azért nem nő mert nem tartasz be egy minőségi tápanyagokból álló tömegnövelő étrendet...
12/23 freeletics válasza:
Nekem most kb.39 cm. Én a változásokat nagyon hamar láttam magamon. Mióta elkezdtem edzeni,kb.12 kg-ot szedtem fel(természetesen tömeget növelek). A felkarom elképesztően sokat nőtt,pedig én csak 3 hónapja kezdtem edzeni. Egyébként én is 15 vagyok. Ja,azt még tudnod kell,hogy amikor megméred a "bicepszedet",akkor igazából a felkarodat méred meg,mert a felkar nagy részét a tricepsz teszi ki.
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, nekem is kezdett nőni mikor kezdtem el edzeni, de most valahogy leblokkált 32-nél.. 8 hónapja edzek X_X Szóval kigyit ciki, hogy csak ekkora.
2014. febr. 2. 16:18
14/23 anonim válasza:
Válts edzéstervet.Eddzél heti 2-szer karra.Bicepszre és tricepszre is.A többi testrészed fejlődik?Milyen a teljesítményed?Mennyit nyomsz fekve stb...?
15/23 A kérdező kommentje:
Hát a többi még tűrhető... Bicepsz egy kezes súlyal 10,12 kiló. Fekve nyomás 15 + 15 + a vas rúd.
2014. febr. 2. 17:09
16/23 anonim válasza:
Tricepszre szoktál edzeni?Amikor nekem 34-es karom volt,akkor edzettem 12 kilóval.
17/23 A kérdező kommentje:
Igen, tricepre is szoktam.. Hát 1-2 széria max. 12 kilóval, mert nehéz.. :/
2014. febr. 2. 20:25
18/23 anonim válasza:
Mennyi zsír van rajtad?A mellbőséged mennyi?
Akkor kb.abból áll a karedzésed,hogy csinálsz 2x10 sorozatot 12 kilóval?Milyen gyakorlatot csinálsz?Akkor próbáld kissebb súllyal,de legyen több sorozat.
19/23 A kérdező kommentje:
Mellbőség 38 cm körül. Testzsír kb.18% amúgy még arra is kérnék tanácsot, h testzsír ellen mit tegyek de úgyhogy ne veszítsek izmot. 2x10 12 kilóval és utána 10 kilóssal folytatom 2x10
2014. febr. 14. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!