Vannak a kalóriamentes torták, sütemények, ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
Több cukrászda is reklámozza, hogy egy szelet torta 4 kalória, ez igaz lehet? Ha igen, tömegelésnél jó lenne, nem kéne egy raklap cukor, de ettél valami finomat.2014. jan. 31. 22:11
1/5 anonim válasza:
A finomtól ez baromi messze van.
Tömegeléshez nem kell cukor? Azt hogy képzelted? Süteménnyel váltod ki a ch-t? Nagy ötlet:D
2/5 anonim válasza:
tömegeléshez így sem kell egy raklap cukor, én sperciel semmi cukrot nem fogyasztok, nem is tehetem, mégis tömegelek... minőségi élelmiszerek kellenek, minőségi alapanyagokból.
a "kalória mentes" szókapcsolatot egyébként sem értem, hogyan párosítod a "tömegnövelés" szóval...
3/5 anonim válasza:
Vannak testépítő tiszta sütemények is. Kicserélik az alapanyagokat jó fajtákra, és meg is van. Persze ez nem azt jelenti, hogy ugyanolyan finom lesz, vagy feltétlen beleférne egy szigorú diétába is, de nézegesd a builder gasztrót, ott találhatsz ilyesmiket.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy tömegeléshez kell a cukor, hanem hogy ha néha ilyet enne az ember, enne valami süteményt, de a süteményben lévő raklap cukor nélkül. Diéta alatt meg alapból kilőve.
2014. febr. 1. 10:35
5/5 anonim válasza:
"Ha igen, tömegelésnél jó lenne, nem kéne egy raklap cukor, de ettél valami finomat."
Bocsánat, én vagyok a hülye, tényleg nem azt írtad...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!