Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelés, hízás! Hogyan is?

Tömegelés, hízás! Hogyan is?

Figyelt kérdés

Üdv

25 éves férfi vagyok, 192cm vagyok, és ~65 kg. Igazából étrendem nincs, a probléma ott kezdődik, hogy nem igen vagyok éhes. reggeli, ebéd, vacsora, közte néha valamit bekapdosok, és kb ennyi elég is egy napra. Ezzel nem érzem azt, hogy éhes lennék, de nem is tudok évek óta elmozdulni 65kg-ról.

Célom az, hogy 75kg-ra felmenjek.

Hogyan is tudnám ezt megoldani étvágy nélkül, úgy, hogy ne legyen egyoldalú a táplálkozásom?

2014. jan. 27. 21:58
1 2
 11/12 Osynho ***** válasza:
Nekiállsz edzeni, mint egy állat és meglátod, hogy egy féldisznót megeszel majd naponta. + vegyél valami rendes multivitamint, az is meghozza az étvágyat. A másik, hogy ez a sport/életforma nem csak arról szól, hogy mit szeretnél, vagy mihez van kedved, sokszor csak az számít, hogy mit KELL. :)
2014. jan. 30. 19:03
 12/12 DNASH válasza:
Ha mozogni fogsz aktívabban..Zabálni fogsz mint a disznó, ha erre nincs lehetőséged ajánlom a bérescsepp+Cvitamin kombót.
2015. febr. 4. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!