Szeretnék egy kicsdit feszesebb hasat, hogy érem el?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 155 centivel 49 kiló az sok??, nem vagyok hájas,de mennyi idő kellene hogy legyen kicsit feszesebb a pocim?2014. jan. 26. 09:58
1/9 anonim válasza:
Szia!:) én is ennyi idős vagyok. Csak én 163 cm és 58 kg:/ Sok felülést kell csinálni...:) az hogy mennyi idő alatt lesz hatasos szerintem attól függ,hogy mennyit csinálszó naponta.:) 13/L
2/9 anonim válasza:
èn 176cm ès 65kg èn zumba gyakorlatokkal èrtem el hogy hasam,popom,combomon feszesebb lett a bör.meg jo szorakozàs is egyben. 20L
3/9 Szergej55 válasza:
Úúúúúúristen! Amúgy ha már senki sem hajlandó elárulni, én megsúgom: a táplálkozáson múlik, ugyanis rendes étrend nélkül napi 50000000 felüléssel sem érsz semmit.
4/9 anonim válasza:
Nagyon jó így az alakod ahogy most van! :)
6/9 anonim válasza:
Nem látom, de az adatai alapján el tudom képzelni! És amúgy is nagyon sok lányt megfertőzött az a hülyeség, hogy csak a csontsovány lányok lehetnek szépek!
7/9 Osynho válasza:
"Nem látom, de az adatai alapján el tudom képzelni!"
A korából, a magasságából, vagy a testsúlyából állapítottad meg? Vagy kártyából, kávézaccból olvastad ki?
8/9 anonim válasza:
Az alak egy térbeli kiterjedési jellemző, egy magasság és egy súly kevés a meghatározásához. Nem ismerjük a sűrűséget, sem az eloszlást, így nem mondható meg az alak.
9/9 A kérdező kommentje:
Az arcom gyönyörű,mint egy porcellánbaba,de nem vagyok hájas,aztmondják a fiuk,hogy pont legyszebb 155 cmvel és 49 kilóval.
2014. jan. 26. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!