Mennyi idő még a kívánt hatást érem el? És mivel?
Először is nem kell félned, senki sem fog kinevetni, ha valamit nem jól csinálsz. Senki se profiként kezdte, én 6 éve csinálom már, de még mindig nem tökéletes. Először is nézelődj interneten, én a body.builder.hu -t ajánlom, mindent információt megtalálsz kezdve a helyes edzéstechnikától a táplálkozásig. Ha valami nem megy a teremben nyugodtan menny oda egy haladóbb taghoz, biztos szívesen segítenek.
A céljaidhoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy a kockás has eléréséhez diétán keresztül vezet az út (hiába izmos a hasad, ha eltakarja a zsír). Lábra/fenékre kitörés a legjobb, otthon is egyszerűen tudod csinálni.
Én amondó vagyok inkább járj el terembe, az otthoni edzés csak alapozásnak jó, de eredményt ne várj tőle.
Kicsit felületes lett a válaszom, oldalakat tudnék írni, ha van kérdésed írj nyugodtan, szívesen felelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!