Ezt az alapedzéstervet lehet kombinálni a fegyenccel?
Montez egyik kommentjében találtam rá erre az edzéstervre és szeretném kombinálni a fegyenccel. A "jó magaviselet" programot követtem eddig, de szeretném ha hatásosabb lenne ez a heti 3 edzés, nem mondom, hogy a fegyenc nem izzaszt meg, de kipróbálnám a builderes tervet is, főleg, hogyha rásegít az izomnövelésre.
63 kg vagyok és 180 centi, fehérje 120-130g/nap, ch pedig 350-400. korábban jártam kondizni és alkalmaztam a fegyencet bemelegítésnek, de sokszor annyira lefárasztott, hogy nem jutott mindenre erőm :D. azóta itthon edzek, van súlyzóm és húzódzkodóm is, multivitamint és fehérjék is szedek mindennap, erőnlét ok, izomzat kevésbé.
Nagyon jó ötlet kombinálni, ha erőt akarsz növelni. Az állóképességed viszont nem hosszú távra lesz jó. Úgy csináld, hogy használj: -testépítő gyakorlatokat (fekvenyomás, oldalemelés, előreemelés)
-fegyenceseket súllyal: akkora súlyt használj hogy 7-8 ismétlés menjen
-erőemelő: felhúzás
-kettlebellezz is sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!