Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzésformát ajánlanátok...

Milyen edzésformát ajánlanátok? (18/L,178cm,59kg)

Figyelt kérdés
Szeretnék picit fogyni (kb 4 kilót), illetve izmosodni és ledolgozni a zsírpárnákat a csípőmről, popsira és fenékre gyúrni.Mi lehetne számomra a legideálisabb edzésforma? TRX, esetleg crossfit vagy menjek konditerembe súlyokkal edzeni és kardiózni? Köszönöm a segítséget előre is!

2014. jan. 23. 22:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
TRX is jó, meg a súlyzós edzés is, de ha még nincs tapasztaltod és van lehetőséged akkor edzővel eddz, aki tud segíteni kaját is rendbe rakni, meg a gyakorlatokban is.
2014. jan. 24. 09:45
 12/12 anonim ***** válasza:

És te minek kaffantasz bele? Bocs, hogy csak most válaszolok, szerencsére volt jobb dolgom is annál, hogy az ilyeneknek írjak, mint te. Hát először is azért olvasom, mert ebben a témában tette fel a kérdést és ezt alapból olvasom.

Ha megnézed, az első és én gyakorlatilag ugyanazt a választ írtuk gyakorlatilag, súlyzós edzés és persze az étrend, a Sárga Kapszula pedig megadja ehhez az alaptudást, tényleg egy fél délután alatt kivégezhető. A kokszot pedig nem tudom, honnan vetted. Mondd már meg, hanyadik oldalon ajánlja és miért érdemelte ki az általad írt jelzőt. Azt sem tudom, honnan vetted, hogy a kérdező komoly testépítő karriert akar (amúgy meg honnan tudod, mennyire akarja komolyan űzni?) és azt is megmondhatnád, hogy én hol ajánlgatok neki profi testépítőkhöz szánt tanácsokat. Ja, mert ugye, mint tudjuk, a SK egy nagyon profi, több száz oldalas , haladóknak szánt könyv, csupa részletes tanáccsal, különféle kokszfajták tucatjaival, mindegyikről 5-6 oldalas összegzéssel. Valóban.

Ha valaki máshol az F1-ről érdeklődne, és ajánlanának neki egy mezei F1-es magazint, akkor ott is hőbörögnél, hogy "minek ajánlgatsz neki ilyet, ki mondta, hogy F1-es pilóta szeretne lenni." Senki, ahogy itt sem, hogy profi testépítő vágyai lennének. Mert ugye az érdeklődő és a profi között nincsen ott a hobbisták széles skálája. Kib4szott egy logikád van, gyerek.

"Még annyit, hogy étkezz fehérjedúsan, és a szemét kajákat "dobáld ki" az étrendedből. Sok zöldséget is fogyassz, nyersen vagy enyhén párolva." most meg leírsz néhány kiragadott részletet, amit a SK ugyanígy leír, http://www.youtube.com/watch?v=TAryFIuRxmQ

Menj máshova oltogatni, az ilyen "offenzíváknál" még a világukról nem tudó piaci részegek beszólásait is jobban felveszem, de ez most nem jött össze. Ha anális zabszemektómiára volna szükséged, de még nem jött össze, és addig muszáj valahol parasztkodnod, akkor menj, keress egy szennyoldalt, mondjuk a 4chant, de magyar oldalak is megteszik, regisztálj, lehetőleg névvel és elérhetőséggel, és ott kezdd el osztani népet. Majd ott meglátszik, mekkora jani is vagy. Köszöntem, viszlát. Illetve nem viszlát, csinálj amit akarsz.

2014. jan. 24. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!