149.2 g fehérje és 270.2 g szénhidrát elég a tömegnöveléshez?
olvastam egy oldalon, hogy a fehérjét 2g/testtömeggel és a szénhidrátot meg 3g/testtömeggel kell számolni. Nos én 65 kg-s vagyok és kijött így hogy 130 g fehérjét kell bevinnem és 195 g szénhidrátot. mivel suliba járok sajnos nem nagyon tudok oda figyelni az étkezésemre, de mégis próbálkozok és összehoztam egy ilyet: Reggeli suli előtt: 43,2 g fehérje és 67,4 g szénhidrát ami zabpehelyből tejsavóból áll.
Suliban pedig szendvics ami: 2 szelet kenyérből(8.2g fehérje 49.5 g ch) 2 tojásból (12.6 g fehérje) és 2 párizsiból (5.7 g fehérje 1.2g ch) áll. na most én ezt úgy terveztem, (mivel sok órám van), hogy négyet lazán megtudok enni. Négy szendvics 106 g fehérjét és 202.8 g ch-t tartalmaz, ehhez még hozzá adtam a reggelit így 149,2 g fehérjét és 270,2 g ch-t fogyasztok el egy nap. ez így jó tömegnöveléshez?
Nem.
Este mit eszel? Végzel 4kor a suliban és utána éhezel?
A kenyér fehérje tartalmát nem számoljuk, a párizsit szintúgy nem, mert húst ritkán lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!