Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha felteszem a lábamat egy...

Ha felteszem a lábamat egy magasabb felülete, például egy ágyra, akkor melyik izmaimat mozgatom meg fekvőtámaszozás közben?

Figyelt kérdés

elkéstem a kérdéssel,mert már 8 hónapja csinálom hetente háromszor,nagyjából 15-20-30-as sorozatokat.

ahogy észrevettem,izmosabb lett a vállam(csuklyám),viszont a karom és a mellkasom nem igazán fejlődik.a karom még csak-csak izmosabb lett,de a mellkason nagyon lapos a vállamhoz képest.

én csinálok valamit rosszul,vagy a mellkasom nem fog fejlődni?milyen edzést végezzek mellkashoz?lehetőleg saját testsúlyos,fekvenyomópadom később lesz csak.

2014. jan. 22. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Saját testsúlyos edzéstől ne várj sok izmosodást
2014. jan. 22. 14:04
 2/3 A kérdező kommentje:
ezzel tisztában vagyok.de a vállam mégis hihetetlen ütemben fejlődött.többen meg is jegyezték már,hogy mitől ilyen széles és izmos.
2014. jan. 22. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha széles fogással csinálod akkor mellizom dolgozik, ha szűk fogással akkor tricepsz. Lényegében a magasabb pontra helyezett láb, az jobb terhelést eredményez.

Bicepszre nem igen lehet edzeni súly nélkül, tricepszre is csak szűk fogású fekvőtámasszal, illetve tolódzkodással.

2014. jan. 22. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!