Mesel nekem a hipertoniarol? Ugy halottam h a kakaopor az (nem viccelek). Lejebb ertelmesebben felteszem a kerdest
Mi van? Te most szórakozol, vagy mi van? Hány éves vagy?
Hipertónia=magas vérnyomás. Szerintem a kakaópor az nem magas vérnyomás, az asztalnak is négy lába van, mégsem szék...
Hipertóniaás oldat: az oldatban egységre (tömegre, térfogatra...) vonatkoztatva több az ozmotikusan aktív részecske, mint a referenciaoldatban. Ha az emberi vérre vonatkoztatod, akkor a száraz kakaópor igencsak hipertóniás...
Ez egyébként jó XD, "lent felteszem értelmesebben a kérdést...nem, mégsem teszem fel lent értelmesebben a kérdést, csak etettelek."
"hipert-" vagy "hipertó-" eddig beírod, és máris kiadja javaslatban a megfelelő találatokat is, azért ne fájjon már használni a google-t.
Hipertóniásnak hipertóniás, de izzadás közben inkább elektrolitokat vesztünk, ezt kéne pótolni. Edzés után meg (súlyzós edzés) mehet visszatöltés gyors szénhidráttal, de az ne kakaó legyen már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!