Hogyha nagyobb a processzor, kisebb a melegedés? (Értelmesebben lent)
Figyelt kérdés
A kérdésem egyszerű.. Van 1 2.8 Ghz-es egymagos procim. Hogyha CoD4-ezek, a hőmérséklet felmegy 50° környékére. Ez lehet azért is mert 2 db hdd-m van beszerelve? Hogyha 2 magos procit veszek, akkor is ennyi lesz..? Előre is köszi az értelmes válaszokat! :)2011. okt. 9. 11:50
1/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehetne elmagyarázni érthetően 2 mondatban a félvezető gyártási technológiát egy laikusnak, akinek fogalma sincs az egészről.
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem elég egy igen, vagy egy nem is :D
2011. okt. 9. 11:56
3/13 anonim válasza:
"2magos proci" ...-.-
Ez egy csöppet tág fogalom... Van millió 1 féle 2 magos proci teljesen más felépítéssel, architechúrával stb stb.
Azt se mondtad hogy milyen a jelenlegi 1magosod...mintha nem lenne ebből nem 6milliárd féle.
4/13 anonim válasza:
Ups hibás mondat, np a lényeget érted, szal mivel lóf*szt sem tudunk a gépedről nem is segíthetünk.
5/13 A kérdező kommentje:
Intel socket 775 foglalat, 2mb cache. Mást nem nagyon tudok róla... Ez helyett egy ilyet szeretnék..
2011. okt. 9. 12:05
7/13 Panda Péter válasza:
a vinyók hőtermelése nem befolyásolja a processzor hőmérsékletét. azt csak a processzor típusa/architektúrája, beállításai, a rajta lévő hűtő és a gépházon belül lévő (termikus) viszonyok határozzák meg.
8/13 anonim válasza:
Előző vagyok : Elöször is 98% , hogy az alaplapod nem fogja felismerni a 2odik magot . Bios frissítéssel talán felismer 20%-ot belőle szóval ahoz új alaplap is kell .. amibe gondolom ddr2es ram kell .. 13k akkor már 26k körül vagy .. és még mindig nem egy erős gépről beszélünk .. raksz hozzá 5-10 ezret veszel egyvasza amd alaplapot procit [ ÁMD procik szerintem jobbak és olcsóbbak ] alaplapja is olcsó a ddr3as ram megin olcsóbb a dr2es meg eladod procival alaplappal eggyüt ... de ha elviszed egy számítógépes bolta és ott veszed az alkatrészeket a régit befogják számítani :)
10/13 anonim válasza:
Ahogy mint írták a kompatibilitás kétséges és tényleg jobban járnál ha vennél egy olcsóbb amd-s gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!