Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnám át alakitani a...

Hogy tudnám át alakitani a testemet izmosabbá?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon de nagyon kezdö vagyok. Ezért ha lehet irjátok le miket csinàljak és hogy.

Testem most nem valami izmos ezért is kérdezlek titeket. Na de viszont ami problémás, hogy a hasamon és a combomon van zsír :( ezt szeretném leghamarabb eltüntetni....

Tudom jol sokan azzal fogják kezdeni hogy menjek kondi terembe. De nekem ehez csak max 2x van lehetöségem... Sajnos

csak olyanokat tudok csinálni amit itthon tudok vagy amit az iskolában meg tudom tenni( mindennapos testnevelés) .

És ha lehet ne linkelgesettel hanem korekten irjátok le. Hogy mit kezdjek most magammal.

Nagyon köszönöm elöre is a kommenteket.

2014. jan. 20. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Mialatt ezt leírtad már beirhattad volna keresőbe, hogy kezdő edzés vagy hasonló. Most mit vársz, hogy valaki majd leírja itt pár mondatba amiről több különböző könyvet írtak már és akkora téma, hogy igazából nem is lehet összefoglalni? Olyan mintha azt kérdeznéd, hogy legyen több pénzem és írjatok nekem üzleti tervet, de ne linkeljetek hanem írjatok le több oldalt.
2014. jan. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!