Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez elég jó vitaminnak számít?

Ez elég jó vitaminnak számít?

Figyelt kérdés

Üdv !

Olvasgattam a vitaminokról, hogy mennyire fontosak és találtam 2 vitamint amit nagyon dícsérnek :

1. Multi Pro Plus (Scitec Nutrition)

2. Animal Pak (Universal)

Vélemények róluk ?

2014. jan. 17. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A vitamin a legfontosabb kiegészítő. Egy alapvitamin nagyon fontos. Ha ez megvan, akkor jöhet a fehérje és a gyors ch.

Innen már Te válogatsz, hogy mi a fontosabb ugye: erősebb vitamin, ízületvédő, kreatin, izolátum, Vitargo, NO fokozó.

Tehát ha megvan a fehérje és a gyors ch, akkor lehet gondolkodni ilyen komoly vitaminokban(bár ebben megoszlanak a vélemények, sokak szerint a Multi Pro alap, de ez most az én véleményem).

De hogy a kérdésre is válaszoljak, ne csak rizsázzak: két igen erős packról van szó, veheted, ha van rá keret.

2014. jan. 17. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jan. 17. 22:06
 3/3 tap bela ***** válasza:

..... de ugye mindenki tisztában van azzal.....

..... hogy az Animal pak dobozra ráfirkált értékek csak akkor annyi amennyi ha nem 1 pak-ot hanem 2 pak-ot eszel meg belőle!!!

Tökéletes multivitamin kombó pedig nem igen van a piacon.

A másik azon is el kell gondolkodni, mi az ésszerűbb kiba-szott dózist bedobok egyben, vagy vagy adagolom, mint a kaját (szilárd étkezést). Vajon a szervezeted mit hasznosít így és mit hasznosít úgy.

Aztán gondolkodásra érdemes lenne az adaptogének szerepe.

2014. jan. 18. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!