Ez elég jó vitaminnak számít?
Üdv !
Olvasgattam a vitaminokról, hogy mennyire fontosak és találtam 2 vitamint amit nagyon dícsérnek :
1. Multi Pro Plus (Scitec Nutrition)
2. Animal Pak (Universal)
Vélemények róluk ?
A vitamin a legfontosabb kiegészítő. Egy alapvitamin nagyon fontos. Ha ez megvan, akkor jöhet a fehérje és a gyors ch.
Innen már Te válogatsz, hogy mi a fontosabb ugye: erősebb vitamin, ízületvédő, kreatin, izolátum, Vitargo, NO fokozó.
Tehát ha megvan a fehérje és a gyors ch, akkor lehet gondolkodni ilyen komoly vitaminokban(bár ebben megoszlanak a vélemények, sokak szerint a Multi Pro alap, de ez most az én véleményem).
De hogy a kérdésre is válaszoljak, ne csak rizsázzak: két igen erős packról van szó, veheted, ha van rá keret.
..... de ugye mindenki tisztában van azzal.....
..... hogy az Animal pak dobozra ráfirkált értékek csak akkor annyi amennyi ha nem 1 pak-ot hanem 2 pak-ot eszel meg belőle!!!
Tökéletes multivitamin kombó pedig nem igen van a piacon.
A másik azon is el kell gondolkodni, mi az ésszerűbb kiba-szott dózist bedobok egyben, vagy vagy adagolom, mint a kaját (szilárd étkezést). Vajon a szervezeted mit hasznosít így és mit hasznosít úgy.
Aztán gondolkodásra érdemes lenne az adaptogének szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!