Mivel vigyek be fehérjét?
Por, tömegnövelő, meg minden ilyen kizárva.
Mibe van gyorsan felszívódó fehérje? Persze csirkehúson kívül, azt tudom. Nem vagyok jártas a témában, de edzéshez mindenképpen kéne fehérje. Szóval mit javasoltok edzés után, amit könnyen be lehet szerezni (akár penyben is, az közel van)?
Igazából nemtom mi bajom vele, csak nem akarom szedni, olyan idegen. Lehet hülyének néztek, de így gondolkodok :D
Meg régen se volt még fehérjepor meg ilyenek mégis voltak erős emberek, valahogy biztos meg lehet oldani porok nélkül.
Segítsetek légyszi!
Nézd, a testépítésben a fehérje kiegészítő olyan alapvető, mint a Forma1-ben a versenyautó.
Lehet anélkül is, de nem fogsz soha olyan eredményeket elérni, ezért kár agyalni a kérdésen...
ÉN szerintem nem kell mindenféleképpen turmix , bár attól is függ milyen céljaid vannak! Ha meg van a 2-3 gramm fehérje testsúlykilógrammonként hozzá a megfelelő CH akkor szerintem anélkül is lehet fejlődni.
Viszont az tény hogy edzés után a tejsavófehérje a legjobb! Amugy ha a "porral" van baj szülők miatt vagy nem tudom mi miatt, ott vannak még a fehérje csokik, bár nem tudom hogy felszivódásból milyenek (gondolom főleg szója, ami nem a legjobb) de más alternatívát már nemigen tudok (mellesleg elég drágák) - [link]
Illetve Penny-ben is biztos van tonhal konzerv, kiskanál, aztán kész! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!