Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel vigyek be fehérjét?

Flevi kérdése:

Mivel vigyek be fehérjét?

Figyelt kérdés

Por, tömegnövelő, meg minden ilyen kizárva.

Mibe van gyorsan felszívódó fehérje? Persze csirkehúson kívül, azt tudom. Nem vagyok jártas a témában, de edzéshez mindenképpen kéne fehérje. Szóval mit javasoltok edzés után, amit könnyen be lehet szerezni (akár penyben is, az közel van)?

2014. jan. 16. 21:19
1 2
 1/17 anonim válasza:
Tojás, tej, tejtermék minden formában. De ha jót akarsz nem bolti tejet veszel, mert az egyenlő a vízzel, hanem rendes termelői tehéntejet. Forralás után lehűtve, ráadásul finomabb is.
2014. jan. 16. 21:32
 2/17 anonim ***** válasza:
pedig a fehérje a por a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer, persze szilárd étel kell mellette, de nem tudom hogy mért vagy az étrendkiegek ellen
2014. jan. 16. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Mi bajod a fehérjeporral?
2014. jan. 16. 21:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Légyszi a kérdésre válaszoljatok! Bajom van vele és kész!
2014. jan. 16. 21:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Te is válaszolhatsz a kérdésre, és utána úgy tudunk válaszolni.
2014. jan. 16. 22:06
 6/17 A kérdező kommentje:

Igazából nemtom mi bajom vele, csak nem akarom szedni, olyan idegen. Lehet hülyének néztek, de így gondolkodok :D

Meg régen se volt még fehérjepor meg ilyenek mégis voltak erős emberek, valahogy biztos meg lehet oldani porok nélkül.

Segítsetek légyszi!

2014. jan. 16. 22:09
 7/17 anonim ***** válasza:

Nézd, a testépítésben a fehérje kiegészítő olyan alapvető, mint a Forma1-ben a versenyautó.

Lehet anélkül is, de nem fogsz soha olyan eredményeket elérni, ezért kár agyalni a kérdésen...

2014. jan. 16. 22:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Akkor gondolom chipset, csokit, üdítőt, gyorskaját... sem ettél soha, mert régen nem voltak.
2014. jan. 16. 22:15
 9/17 A kérdező kommentje:
szóval azt mondjátok mindenképpen kéne ennem fehérjeport?
2014. jan. 16. 22:19
 10/17 anonim ***** válasza:

ÉN szerintem nem kell mindenféleképpen turmix , bár attól is függ milyen céljaid vannak! Ha meg van a 2-3 gramm fehérje testsúlykilógrammonként hozzá a megfelelő CH akkor szerintem anélkül is lehet fejlődni.

Viszont az tény hogy edzés után a tejsavófehérje a legjobb! Amugy ha a "porral" van baj szülők miatt vagy nem tudom mi miatt, ott vannak még a fehérje csokik, bár nem tudom hogy felszivódásból milyenek (gondolom főleg szója, ami nem a legjobb) de más alternatívát már nemigen tudok (mellesleg elég drágák) - [link]

Illetve Penny-ben is biztos van tonhal konzerv, kiskanál, aztán kész! :D

2014. jan. 17. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!