Ez a lány a fitnesz kategóriába tartozik még, vagy inkább a testépítő kategóriába?
2014. jan. 13. 00:02
1/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
fitnesz. Ez semmi, én is így nézek ki, pedig csak hobbiból sportolok. Meg az edzőteremben elég sok ilyen lány van. A testépítő az nagyon nem így néz ki.
4/9 anonim válasza:
Ööö....szerintem keress rá női testépítőkre a képkeresőben, mert kicsit el vagy tévedve. De amiket belinkeltek az se rossz. :D Mondjuk az már kicsit szélsőséges. Amit te mutatsz, annak köze nincs a testépítéshez. Menj el egyszer a kondiba, ott minden lány ilyen, pedig csak simán lejárnak sportolni, mégcsak nem is fő foglalkozása egyiknek sem.
5/9 anonim válasza:
Korbács, Te is ismered a Béla nénit? xD
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Azért ez már inkább physique kategória, nagyobb, mint a legtöbb mai 18 éves páwa srác.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező képén Erin Simmons van, a karja pedig kb 32-33 centis lehet.
9/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem, tévedek... Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!