Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizikálisan erős, sportos lányok, hogy látjátok?
Nektek baj, ha a párotok gyengébb, vékonyabb?
Pl.: én nem vagyok élsportoló, sem kajakos, sem focista, sem semmi, csak egy átlagos figura.
Zavar titeket, ha adott sportágatoknál. hobbitoknál fogva erősebbek vagytok párotoknál? Zavaró? Bejön? Elfogadjátok?
Vagy miképp látjátok?
Nem , engem egyáltalán nem zavar.
Az aktuális páromnál mondjuk ez nem érvényes, de volt már rá példa ( és lehet lesz is ), hogy nálam vékonyabb/gyengébb fizikumú férfival jövök össze.
Általában az ilyen művészlelkeknél vagy szellemi munkát végző egyéneknél jellemző, hogy nem fektetnek akkora hangsúlyt a testépítésre, ami engem egyáltalán nem zavar, mert az nem is passzolna a személyiségükhöz.
Ez pont olyan , hogy általában az élsportolók sem atomfizikusok és fordítva, tehát minden típusnak megvannak a maga sajátosságai, én változatos ízlésű vagyok és szerintem ez a legjobb, az ember ne ragadjon le kizárólag egyetlen fajtánál, mert minek ? Minden típusnak megvan a maga előnye és hátránya.
Én sokat sportolok , az alakomon is látszik és egy férfitől is elvárom, hogy sportos legyen, meg így egészítjük ki egymást.
Én nem tudnám elképzelni, hogy én fitt vagyok, a párom pedig egy vékonyka srác, akinek köze nincs a sporthoz.
És nem a végletekről beszélek, ne legyen kigyúrt stb.
Nekem a férfiassághoz a sportos külső is hozzátartozik :)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!