Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki segítene az edzésben?

Maka1234 kérdése:

Valaki segítene az edzésben?

Figyelt kérdés
Elhatároztuk egyik ismerősömmel, hogy lejárunk kondiba.Heti 3x (hétfő,szerda,péntek)17 éves vagyok normál test suly és kb. 175 centi , szóval nemvagyok elhizva de ami van rajtam kicsi felesleg azt izommá szeretném alakítani. Na és akkor az lenne a kérdésem, hogy milyen edzésterv szerint csináljuk az edzést? mert nemszeretném ha esetleg rosszul csinálnám és kb. többet ront mint segít edzés és az időt is elpazaroltam, ja meg már egyszer voltunk lent és néha kicsit tanácstalanok voltunk.. ja meg már neten nézelődtem de annyi fajta van hogy nemtudom melyik a jó.. meg azt se, hogy amit csinálunk azt szabályosan-e szoval akkor valaki segitene?:))
2014. jan. 12. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:

[link] ezt a cikksorozatot tessék elolvasni...

amúgy a feleslegedet nem tudod izommá alakítani, ha mégis, az Nobel díj gyanús...

2014. jan. 12. 18:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Jót ír Sperseus és a tömegnövelő étrendet se felejtsd el!
2014. jan. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!