Van akinek valamilyen testi hibája ( tartós vagy csak átmeneti) korlátozza az edzésben, de ennek ellenére tovább edz?
Nekem régen a vállam kiugrott, aztán vissza a helyére és máig kattog meg érzem hogy azon az oldalon jobban szenvedek sokkal, de ennek ellenére edzek.
(Orvos látta, annyit mondtak pihentessem, kenjem be, semmire nem volt jó, nem is műthető)
Az arcom baloldalán egy 8 centis heg van. Sajnos volt egy balesetem egyszer megcsúsztam a lépcsőházban és telibe fejeltem az ablakot, kész csoda hogy csak az arcom sérült és nem lett baja a szememnek persze akkor a lábam és a kezem is eltört, de az szerencsére teljesen rendbe jött.
Az arcomon még a mai napig is ott van a heg igaz már halványodott de még mindig jól látszik sajnos. Engem per pillanat nem zavar, műthető csak drága a plasztika meg azért én pénzt nem dobok ki.
A barátnőmnek is van testi hibája, neki a tartásával vannak gondok, volt egy komoly gerincműtéte is miatta és fűzőt kell hordania amivel szépen egyenesen tud járni, rajta ez látható igazán. De nem a testi hibáink miatt jöttünk össze, egyszerűen tetszettünk egymásnak és ennyi.
Nekem ez a problémám, pont az előbb írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__serulesek-balesetek_..
Hát, nekem van egy egészen ritka belső szervi asszimmetriám/anomáliám, ami elsőre komolynak tűnhet, de valójában nincs semmi hatással az életemre (18 évesen fedezték csak fel, véletlenül, mert teljesen tünetmentes, semmin nem változtat).
Nem szoktam világgá kürtölni, de én is eldöntöttem, mikor kiderült, hogy van vagy nincs, edzeni fogok továbbra is :)
Szerencsére az edzést nem befolyásolja, sem pedig fordítva.
Ilyen lazább dolgok, mint lúdtalp, nekem is voltak kiskoromban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!