Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alkohollal milyen edzeni?

Alkohollal milyen edzeni?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha például iszok, akkor nem annyira érzem ha beütöm valamim vagy ha fáj valami, ebből következtetve edzésnél is lehetne részegen tovább bírni? Közepes részegséggel mondjuk az oldalemelésnél lehet már annyira égne 20-nál, hogy abbahagynám viszont részegen nem érezném és nyomnám tovább. Működhet?
2014. jan. 12. 00:39
1 2
 1/12 Valter6672 ***** válasza:
xD az igen :D Kezdjük ott, hogy aki edz az nem iszik. Van még kérdés?:D olvass-> [link]
2014. jan. 12. 00:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, részegen, szédülve, dehidráltan mennyire menne neked egy jó odavágós edzés, de mindegy is, mert csomó más okból amúgy is hazavágnád a fejlődésedet, úgyhogy a kérdés tárgytalan.
2014. jan. 12. 01:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Bár én nem kondiban voltam, de egyszer két edzés között (küzdősport edzés és volt két órám) megittam két sört. Először nem tűnt úgy, hogy lesz hatása, de edzésen elkezdtem szédülni és erőtlen voltam :D szóval semmi értelme.
2014. jan. 12. 01:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Pedig kocsmában nagyon erősnek érzi magát tőle néhány ember, na meg nagyon bátornak.:D
2014. jan. 12. 02:13
 5/12 anonim válasza:

:)) Hát igen, szellemes kérdés.

Az alkohol valóban csökkenti a fájdalomküszöböt, oldja a feszültséget és amolyan full bevállalós állapotot kölcsönöz, amelytől az az érzésed támad, hogy bármit megtehetsz - de ez csak fejben van így. Fizikailag azonban nem változol át szuperhőssé, sőt kába leszel, a koordinációs képességed romlik, a dehidratáltság miatt gyengülsz, s mindezt megéreznéd akkor, ha valóban intenzív edzést akarnál olyankor végrehajtani. Nem beszélve arról, hogy a helyességre is kb. nulla szinten tudnál odafigyelni, mert ilyenkor az agy nem tud összpontosítani.

2014. jan. 12. 07:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, én ha iszom, másnap sokkal jobban megy az edzés. Igaz ritkán iszom, és akkor sem mattra, de ha egy este lecsúszik 3-4 sör, a reggeli edés jobb!
2014. jan. 12. 09:16
 7/12 anonim válasza:
#6 - Az nem részegség, hanem másnaposság, annak is a leggyengébb foka :D.
2014. jan. 12. 09:23
 8/12 anonim ***** válasza:
A részegség más, részeg évek óta nem voltam :D
2014. jan. 12. 09:47
 9/12 anonim válasza:

sz*r:D

próbáltál már egy másfél órás thaibox edzést kibírni fél liter pálinka után?ha még nem,ne is tedd...:D

2014. febr. 10. 21:53
 10/12 WAGergely válasza:
én tudom mire gondolsz és simán nyomhatod de én a vodkát ajánlom csak és csak kortyolgasd mást semmit se igyál vizet is csak edzés után természetesen ugrálni hasra edzeni nem nagyon kéne a lényeg hogy a gyomrod mindig maradjon nyugalmiba
2018. ápr. 17. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!