Hogy lehet cicire edzeni? 13/L kerlek ne irjatok hogy tul fiatal vagyok
Körülötte nincs izom, csak alatta, de hogy még kötöszködjek egy kicsit, van benne izom, ún. hámizom, de az kicsit is jelentéktelen, sejtszintű, szóval tényleg nem lehet edzeni :D De attól még érdemes lenne edzeni, nem csak mellre, mindenre.
És igen, kamukérdés, vagy roli a barátnője mellét akarja edzeni.
A mellizom edzése nincs befolyással a női mell zsírtároló szöveteire (hiszen a mellek maguk csupán zsírból tevődnek ki, ezért fogynak el diétában), vagyis a mellek maguk nem lesznek sem nagyobbak, sem kisebbek attól, hogy valaki melledzést végez. Viszont a zsírtároló mellszövetek alatt lévő mellizom edzésével a mellizom vastagodni kezd és a mell ezáltal megemelkedhet, ami különösen előnyös nagyobb fogyás után, de egyszerűen annak, aki rendszeresen edz, kötelező az izomegyensúly fenntartása érdekében. Ha vékony valaki, annak is jobban áll, ha nem bordák látszódnak ki a dekoltázsból, hanem a feszes bőr és a karbantartott izomzatra domboruló mellek.
Persze egyértelmű, hogy annyi mellizom gyakorlatot és olyan intenzitással, mint a férfiak, nem kell végezni, de legalább két gyakorlatot mindenkinek érdemes.
Nem kamu kerdes xd csak beleragadtak a fejembe az elozo kerdesek amiket olvastam es ott fokent lanyok voltak es veletlen irtam 13/l-et xd
Igazabol 13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!