Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A nők is koxolnak vagy ezt el...

A nők is koxolnak vagy ezt el lehet érni naturálban is? (videó)

2014. jan. 11. 19:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Sperseusra miért nem szólsz rá, hogy kétszer elmondta a véleményét?
2014. jan. 11. 20:07
 12/39 anonim ***** válasza:
48%
Nem tetszik, el lehet húzni.
2014. jan. 11. 20:11
 13/39 anonim ***** válasza:
53%
Mert nem gyűlölködik... nagyon nem mindegy, hogy egy ember munkáját elismerjük, vagy leszóljuk. Ő ezt választotta, nem árt vele senkinek, lehet nem kedvelni, de folyamatosan szidni nem. Szánalmas jellemvonás...
2014. jan. 11. 20:11
 14/39 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem ismerem el az eredményeit?
2014. jan. 11. 20:15
 15/39 anonim ***** válasza:
48%

Egy csomó nő undorodik a Kathi Béla izomzatú emberektől, ezt ő maga mondja el az egyik bbtv-ben.

Ez nem azt jelenti, hogy nem ismerik el a teljesítményét, csak azt hogy mint férfi nem tetszik nekik.

Na én is így vagyok azokkal a fitneszmodellekkel, akiknek műmellük van, meg kockás hasuk, nincs rajtuk semmi zsír.

És annyiszor írom le ezt a véleményemet, amennyiszer akarom.

Legalább látják azok a lányok, akik ilyen Toldi-féle testre ácsingóznak, hogy nem minden férfinak tetszik az ilyesmi!

2014. jan. 11. 20:19
 16/39 anonim ***** válasza:
48%

Na majd pont a te áldásos tevékenységed - hogy kétpercenként beírod, hogy undorító - fogja megmenteni szegény nők hadait attól, hogy véletlenül ilyen testük legyen -.- Nem tudom, hol élsz, de picit is izmos csajok ellen is lejáratókampány szokott menni, a nők többségének meg meg sem fordul a fejében, hogy egyáltalán megmozduljon, nem hogy még az izmaival foglalkozzon. Attól meg még Zsuzsinak sem kell félnie, hogy ne találna férfit mind a tíz ujjára, ahogy egy mezei csajnak sem, ha edzeni kezd. Olyan eleve nincs, ami minden férfinak bejön, szóval értelmetlen bizonygatni.

Amit csinálsz, az még mindig színtiszta gyűlölködés. És az ilyen heves fröcsögés valamit sejtetni szokott a háttérben... Egy magával kibékült ember nem csinál ilyet.

2014. jan. 11. 20:26
 17/39 anonim ***** válasza:

Enyhén szólva is tágan értelmezed a gyűlölködés fogalmát.

Nem gyűlölködtem, csak leírtam a véleményemet.

Nem öncélúan, hanem mert feltételezem, hogy a kérdező egy nő, aki azért érdekel annyira, hogy ez a Toldi koksszal vagy naturálon érte el ezt az ocsmány nagy izomzatot, mert ő is hasonlót szeretne.

Minthogy ez az oldal azért van, hogy segítsünk a másiknak, én leírtam, hogy nekünk férfiaknak, vagy legalábbis a többségnek ez nagyon nem jön be.

2014. jan. 11. 20:46
 18/39 anonim ***** válasza:
48%
Aha, szóval nálad az "undorító", a "gusztustalan" szavak, és az, hogy csapkodod az asztalt, hogy márpedig ronda, az puszta véleménynyilvánítás? Érdekes...
2014. jan. 11. 21:02
 19/39 anonim ***** válasza:

Ki vagy te? A bátyja?

Mit izgatod te azon magad, hogy én nekem milyen nők tetszenek?

2014. jan. 11. 21:08
 20/39 anonim ***** válasza:
48%
Ki beszél itt arról, hogy neked milyen nők tetszenek? Baromi nagy fogalomzavarban vagy.
2014. jan. 11. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!