Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így mehet? Magában nem...

Ez így mehet? Magában nem szeretem a túrót.

Figyelt kérdés

Fogyni, szálkásítani szeretnék.

Zsírszegény túró, kefír, apróra vágott hagyma, és egy kanál pirospaprika. Mellé főtt tojás.

2014. jan. 9. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elég a zsírszegény túró estére, nem kell hozzá kefir meg ilyen marhaságok.
2014. jan. 9. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem estére gondoltam :) vagy túrót, csak akkor kéne? Mert délelőtt suli van, délután tudok edzeni, és az edzes utáni shakkel helyettesitem a vacsit. Szóval ezt napközben gondoltam. De ajánlhattok mast :)
2014. jan. 9. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Napközben jó a klasszikus csirkemell+zöldség.

A túrót azért szoktuk este enni és magában, mert akkor már nem kell a szervezetnek szénhidrát, csak fehérje.

Ráadásul a túróban kazein van, ami lassan szívódik fel, így az izmaid éjszaka, alvás közben sem éheznek.

2014. jan. 9. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
nem sokan eszik magában a tùrót... persze hogy csinálhatsz kõrözöttet én is azt vacsizom minden nap... de tehetsz bele feketeborst és sót, a kefírt mellõzném, ha higítani akarod akkor inkább erõs pista, sûrített paradicsommal, vagy egy picike víz... de tény, vacsira kéne napközben nem olyan jó a kazein.
2014. jan. 10. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!