Annyira szeretem a teavajat, hogy képes vagyok magában kiskanállal is megenni. Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
Egy 10 dkg-os csomagot simán legyűrök pár perc alatt. A család nem normálisnak néz emiatt itthon :D2012. máj. 31. 12:13
1/4 anonim válasza:
én is nagyon szeretem, de azért egy egész csomagot nem eszek meg csak úgy magában, amúgy szerintem nem lesz tőle bajod, de inkább egyél még hozzá valamit (kenyeret, kiflit stb)
2/4 anonim válasza:
Egészséges, ha jól tudom, A vitamin is van benne, de a koleszterin miatt vigyázni kell a túl sok vajjal. A vér zsírszintje magas lesz, ami érelmeszedést okoz, fokozza a szív és érrendszeri betegségek kockázatát.
3/4 anonim válasza:
Azért nem igazán okos dolog ennyit megenni, mert elöször is tiszta zsir, másrészt meg rengeteg kalória.
4/4 anonim válasza:
Csupa zsiradék. A taxidermia filmben vajjal hízlaltatják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!