Természetes fehérje vagy inkább por?
Figyelt kérdés
És miért az a válaszod?2014. jan. 9. 20:54
2/5 anonim válasza:
-a por is természetes
-Mindenekelőtt szilárd kaja. Ezt kiegészítheted tápkieggel.
3/5 tap bela válasza:
Mivel mind a kettő természetes, amit te műnek gondolsz az is, akkor a kérdés már is fura.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor úgy kérdezem, hogy a fehérje természetes, vagy inkább por állapotában jobb?
2014. jan. 13. 22:38
5/5 tap bela válasza:
Mind két verzió jó. Megfelelő fehérje forrás csirke, pulyka, marha, hal mint hús.
Tápkieg esetében pedig főleg az állati eredetű (whey, casein, egg). De, sajnos elég sok tápkieg fehérje hozzáadott szar-ságokat is tartalmaz, ezért ezen a területen alaposan körül kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!