Ez most hogy van? Miért van így? Nem értem.

39-es karod SZÁLKÁS? Nekem van 17 éves fiúként 30-as karom úgy 2,5 év edzés után, és nincs is teljesen leszálkásítva. Ha tényleg szálkásan 39-es.. hát akkor max respect, le a kalappal tényleg.
De ez a suliban minden fiút lenyomok szkanderba dolog sántít kicsit. Hányan járnak a sulitokba ? :O Mert ahol én lakok, ott minden suliba járnak 500-600-an, szóval kicsit sok lenne ez a szám. Vagy esetleg olyan suliba jársz, ahol igencsak túlnyomórészt lányok vannak?
Mert..nem tudom.. lehet én járok ilyen suliba ahol mindenki kivan edzve, de a karomat rá, hogy lenne olyan akit nem nyomnál le.
A traktor gumi hány kg-os egyébként? Ha tényleg felemelted, és nem kamu, akkor szerintem elgondolkodhatnál erőemelő pályán is.
#1/3 benne vagyok :-D
#1/2 nem tudok telóról képet fel rakni de facebookon van egy csomó, olyan is ahol a trakesz gumival játszok.
#1/3 úgy értettem hogy a kilencedik évfolyamban.. :-) de majd megpróbálok több fiúval szkanderezni :-D

a facebookos képeket max akkor tudom megnézni ha megadod hogy hogy talállak meg valamint ha be van állítva hogy ismeretlenek is láthatják a képet.
másik lehetőség:
facebook képet behozod,jobb egérgomb,kép mentése más néven,képfeltöltés.hu,tallózás,saját gépben kiválasztod a lementett képet és feltölt,a direkt linket pedig bemásolod ide és tá dám megtudom nézni.

3-as vagyok.
A karodról én is megnéznék egy képet.
Volt osztálytársamnak van most 54-es karja. Természetesen nem naturál, nem is titkolja, hogy, ahogy ő mondja "anyagozik". Pontosan nem tudom, hogy ez szteroidot, vagy kox-ot takar e, majd valaki megmondja, aki jobban otthon van a témában.
8.-as koráig tolta naturálba, és egyszer megmértük, 2 évnyi edzés után teljesen leszálkásodva volt picivel 38 feletti a karja.
Szóval, én is örülnék egy képnek a karodról :)

ilyet bicepszet még nem láttam tényleg durva,mondjuk úgy néz ki mintha synthol lenne de gondolom ilyen fiatalon és lányként nem az.
nagyon erős testfelépítésű vagy vagy az látszik,nem egy törékeny típus,valahonnét örökölhetted ezeket a géneket.
lehet érdemes lenne foglalkoznod erő sportokkal,később még kereshetsz is vele.

Egyáltalán nem vagyok otthon ilyen kox témában, ezért írtam, hogy majd megmondja, aki ért hozzá.
Ez a kar, ez tényleg durva :O
Régen se sportoltál semmit? Vagy csak most nem sportolsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!