Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez most hogy van? Miért van...

Ez most hogy van? Miért van így? Nem értem.

Figyelt kérdés
Nem járok kondizni, nem sportolok semmit.. Mégis 39-es karom van, ráadásul lány vagyok.. Suliba minden fiút lenyomok szkanderban.. Hogy van ez? Hátam mögött "pankrátor"nak neveznek.. A barátom csak nevet az ügyön, de engem zavar. Tegnap bele álltam egy traktor gumi közepébe és fel emeltem kb 50centire a földtől.. Alig erőlködtem. Ez kicsit durva. :( 15/L
2014. jan. 8. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tudsz privátban dobni képet nekem is? Erre kíváncsi vagyok most :)
2014. jan. 8. 18:37
 12/20 A kérdező kommentje:
9/11 régen se sportoltam. Max suliba tesi órák :DDD
2014. jan. 8. 18:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja, erre mostmár én is az vagyok. Privátban kérhetem a képet?

Nekem is egy lány osztálytársam, egy magas volt velem, talán magasabb, és alig tíz kilóval volt könnyebb (nem volt kövér). Szőke volt, mindig mondták, hogy valami északi, északkeleti géneket örökölhetett. Ki is ütött volna a gatyámból, ha akar, az biztos.

2014. jan. 8. 18:52
 14/20 anonim ***** válasza:
kerlek kuld nekem is privat kepet a karodrol! :)
2014. jan. 8. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Lécci képet ide is, kíváncsi vagyok :)
2014. jan. 8. 19:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is kérnék egy képet mert megöl a kíváncsiság.
2014. jan. 8. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Ide is jöhet :D
2014. jan. 8. 19:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát engem is nagyon érdekel, küld nekem is ha lehet :)
2014. jan. 8. 19:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem nagy cucc, nem csinaltam semmit, nem sportoltam, alapbol ekkora a bicepszem, eleg furcsa 39es bicepsz lany letemre es meg csak 15 vagyok.. Aki nem hiszi az jarjon utana FACEBOOKon. Ha kivancsi vagy, irj privatba es elmondom a nevem hogy megtalald a kepeket facebookon.
2014. jan. 8. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
En vagy az elso de tenyleg nyomjunk akkor szkandert.nekem49es de fiu vagyok es nemis 15eves de nOmjuk!kepet cserelhetunk privibe!3ik valaszolo baze.meg ketesfelev edzes utan 30as az iszonyat tré eredmeny
2014. jan. 8. 20:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!