Háromról négynapos edzéstervre váltanék a jövő héttől. De jó lesz ez így szerintetek?
Hétfő: Hát
Kedd: Mell, tricepsz
Szerda: -
Csütörtök: Láb
Péntek: Váll, bicepsz, alkar
Szombat: -
Vasárnap: -
Vagy ha nem jó, akkor hogy lenne jó?
Mindent értek Dirboy, csak azt nem, hogy nem problémás e hátedzés utáni napon vállazni, hiszen az evezőgyakorlatoknál kap terhelést a váll hátsó része is!
Értem, amit mondasz tízes, majd megfontolom ezt az opciót is. Még nem nyomok fekve a testsúlyom másfélszeresével egyébként.
Értem, köszönöm a válaszaidat Dirtboy!
Tizenhármas! Én is a heti három teljes testes edzéssel kezdtem, és nem csak azért váltottam osztottra, mert a többség szerint ez így helyes, hanem én is úgy éreztem, hogy így tudom igazán jól megedzeni az izmaimat.
Annak idején teljes testesnél lábra például négy sorozat guggolást végeztem, utána osztottnál csak combfeszítőre 14 sorozatot. Persze értem én, hogy majdnem ugyanannyi a volumen. Most egyelőre kipróbálom ezt a négynapos osztottat, de ki tudja lehet hogy egyszer még visszatérek teljes testesre, vagy kétfelé (heti kétszer felsőtest és alsótest) osztottra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!