Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek felesleges ezt...

Szerintetek felesleges ezt csinálnom?

Figyelt kérdés
14 éved vagyok,van rajtam pár kiló felesleg,ezért kezdtem el esténként felüléseket,tornákat csinálni.Ez akkor sem hozott semmi eredményt,de többre nem volt időm.Nyáron,mikor volt erre lehetőségem,Rubint Rékázni kezdtem,ezzel látható változásokat sikerült elérnem,viszont azóta nem tudtam egy kicsit se fogyni,bár már a Rubint Rékát csak hétvégenként csinálom,a felüléses tornát mindem nap,de már nem érzem,hogy fittebb lennék...Viszont még mindig van egy kis plusz a hasamon,hogy tudnám ezt eltüntetni?Hallottam már olyat is,hogy ez csak "gyerekháj",és még változni fogok,úgyhogy ne változtassak.Én úgy érzem,kéne,mert ez már nem hatásos.Mit ajánlotok? (Hasról kéne leadnom.) 14/L

2014. jan. 6. 19:37
 1/5 A kérdező kommentje:
A sporttal egyébként nincs gond,kosárlabdázok,heti 3x,nem általános iskolás labdapasszolgatásról van szó.Ez elég? Majd változok? A rendszeres mozgás meg van,egészséges étkezés is,jobban meg kéne erőltetnem magam,vagy mi hiányzik?
2014. jan. 6. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:

A hasizomgyakorlatoktól nem fog eltűnni a háj a hasadról, mert nincs helyi zsírégetés.

A zsírszövetnek semmi köze sincs az alatta levő izomszövetekhez. Azzal, hogy hasazol erősítheted, növelheted a hasizmodat, de a felette lévő zsír mennyiségét ez semmilyen szinten nem befolyásolja.

Fogyni szálkásító diétával és aerob edzéssel lehet.

De nem tudhatod előre honnan fogsz fogyni először és honnan megy le majd csak a legvégén a zsír (sanszos, hogy akkor neked a hasadról), mert ez genetikailag kódolva van benned.

2014. jan. 6. 20:21
 3/5 A kérdező kommentje:
És tudsz ajánlani ilyen edzést? Cd vagy videó formájában esetleg? Köszönöm!:)
2014. jan. 7. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Az aerob edzésekhez nem kell semmilyen cd vagy videó.

Pontosabban olyan zenét hallgatsz közben, amilyet akarsz!

Az aerob edzésformák ugyanis a tempós, gyors gyaloglás, a kocogás, a (szoba)biciklizés, elipszistréner, vagy ha otthon akarod csinálni lehet az akár az ugrálókötelezés is, vagy csak nyomatod a négyüteműket egyfolytában!

Ezekkel tudsz kalóriát égetni és anyagcserét gyorsítani!

Mellé diétáznod kell, vagyis kalóriamínuszban kell lenned, és akkor óhatatlanul is fogyni fogsz. Egyszerűen nincs más választása a szervezetednek, a biológia törvényei rákényszerítik!

Arra vigyázz csak, hogy magasan tartsd a fehérjebeviteledet, hogy a szervezeted ne az izmaidat bontsa le!

Egyél sok sovány húst (csirkemell, pulykamell, nyúl), halakat, tojást, sovány sajtot és túrót!

Zöldség az ami még minden mennyiségben mehet.

2014. jan. 7. 19:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Innentől kezdve remélem jobban fog sikerülni. Sokat segített a válasz!:)
2014. jan. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!