Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi járul hozzá az izom növeked...

Mi járul hozzá az izom növekedéshez? (Segítenél? )

Figyelt kérdés
A csirkemell, rizs és minden edzés után a 100% Whey Protein Professional egy kis szőlőcukorral (dextóz) hozzájárul az izom növekedéséhez? 183cm és 85kg vagyok. Hízni már nem szeretnék, inkább csak izmot növelni. Milyen tanácsokat tudnátok adni? Előre is köszönöm.

2014. jan. 5. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jó az étrend, akkor igen, olyan sajnos hogy csak izom jön zsír nélkül nincs.

Keress rá a tömegnvelő étrendre.

2014. jan. 5. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
*tömegnövelő étrend
2014. jan. 5. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Tömegnövelésnél mindig jön zsír is. Alkat, étkezés, más életmódi tényezők szabják meg, hogy mennyire. Amiket felsoroltál, azok kaják, nem növelik szignifikánsan az izmot. Izmod a tömegnövelő étrendtől lesz súlyzós edzés mellett. Persze edzés után érdemes az anabolikus kaput gyors ch+tejsavófehérje kombóval betömni, mert ilyenkor ez elvileg elég fontos volna, habár egyesek már ezen az elméleten is vitatkoznak.
2014. jan. 5. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
el sem hiszem hogy mit lehet ezen vitatkozni ha az edzés stimulácio a több kaja felvételére ki a fa.szom kérdőjelezi meg h edzés után zabálni és betölteni kell?:DD
2014. jan. 5. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyanok, akik sajnos eddig csak engem találtak meg, és egyedül kell rojtosra beszélnem a számat velük a témáról. Olyasféle kötekedőmadarak, akik már azt is megkérdőjelezik, hogy honnan tudom biztosra, hogy a Föld valóban gömbölyű, talán láttam-e már az űrből és körbejártam, szemügyre vettem-e.
2014. jan. 5. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!