Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomnövelő edzést tudnátok...

Izomnövelő edzést tudnátok nekem mondani?

Figyelt kérdés
15éves 198cm magas vagyok és 5 hónapja kezdtem el a súlyokkal való edzéseimet.kézre hátra és mellizomra edzek jelenleg.A 20 kg kinyomom 100,a maximum súly 70kg a saját test tömegem 80kg.De gyorsabb és látványosabb eredményeket akarok elérni és eléggé kezdő vagyok,szóval ha valaki tudna nekem valami olyan edzéstervet mondani amitől látványosabb fejlődést tudok elérni az írjon .
2014. jan. 5. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Neked még annyira hiányzik az alaptudás, hogy könyvet lehetne róla írni, de ezt mát szerencsére megtették helyettünk. Töltsd hát le a Sárga Kapszula című könyvet, és olvasd el.

A fejlődés elsősorban az étrendtől függ, az edzés maga rangsorban csak emögött van.

Kezdőként pedig 1-2 hónapig kezdő edzésterv kéne, nem kellene egyből nekiugrani a súlyzózásnak. Ilyen edzéstervet találsz a builderen.

2014. jan. 5. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is olvasd el a sárga kapszulát vagy google-ba: alapismeretek
2014. jan. 5. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt tudom csak javasolni én is, nagyon nem vagy képben.
2014. jan. 5. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Neked még heti három teljes testes edzés kéne az alapgyakorlatokkal; hétfőn, szerdán és pénteken csináld a következő edzésterveket felváltva;

1. nap

3x10 Guggolás

3x10 Fekvenyomás

3x10 Felhúzás

3x10 Húzódzkodás

3x10 Mellről nyomás állva rúddal

2, nap

3x10 Guggolás

3x10 Merev lábas felhúzás

3x10 Fekvenyomás

3x10 Döntött törzsű evezés rúddal

3x10 Mellre vétel és nyomás

2014. jan. 5. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!