Vannak legális szteroidok magyarországon?
Figyelt kérdés
Pl. Clenbuterol gyógyszertárban vagy más vénnyel vagy anélkül kapható? Eredeti Anavart lehet szerezni? (nem koxolok, nem is fogok, csak érdeklődöm)2014. jan. 4. 20:04
11/19 anonim válasza:
Nem vagyok az. Nekem feleségem van, és jóban vagyok vele.:)
13/19 clint válasza:
A legalitás nem mindig azt jelenti amit hiszünk.
Kéz alatt árulni korházakban használatos (reta) szteroiot illegális, az illegalitás nem a kigyós meg gyíkos meg sárkányos mintáju rozsaszin meg kék tablettára és ampullára vonatkozik csak, csak éppenséggel a hülyéknek esetenként könyebb azt eladni :D
14/19 anonim válasza:
Kéz alól árulni nem legális, de a richter mindent legálisan gyárt nekem elhiheted. Mindenre ogyi engedélyünk van. A richter nem zuglabor.
15/19 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul kérdeztem, azt kellett volna, hogy gyártanak-e és lehet-e kapni gyógyszetárban.
2014. jan. 4. 21:29
16/19 anonim válasza:
Én jól értettem, erre írtam, hogy gyártanak és vényre van pl reta.
17/19 clint válasza:
ha ez nekem szolt én tudom... egy gyógyszergyártó cég a richter. Nem mondtam hogy nem.
18/19 anonim válasza:
én meg egy szóval se montam hogy a reta nem legális jó drágán is kaptam:D
19/19 anonim válasza:
az elején írtál egy mondatot, akkor azt én félreértettem és csak az anavarra írtad. Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!