Magyarországon legális a parkour?
Ez egy sport. Rendőr elől meg inkább ne próbálj meg elfutni.
Ha nem szobrokon és műépületeken fogsz ugrálni akkor a rendőr nem szólhat semmit.
Köszönöm szépen mindkettőtönek!
Első: Nem,nem ugrálok műépületeken,se semmi ilyen... Csak ilyen korlátokon szoktam+ ilyenek..
Valószínűleg hazánkban a rendőrök és egyéb hatósági személyek 99% nem hallott még a Parkour-ról, szóval nem igen fogják érteni, hogy mit csinálsz, de rád szólni, azt nagyon szeretnek, főleg a biztonsági őrök :)
Mindenesetre mindig légy udvarias, kerüld a nagyon zsúfolt helyeket és ne nagyon fuss el a rendőrök elől szerintem, mert az sokkal inkább szabályellenes, mint "eszetlenkedve ugrálni", hogy az előttem lévő hozzászólótól idézzek :)
Falu? :) Akkor egy cipőben járunk :)
Ez esetben az idősebb bácsikkal és nénikkel vigyázz, ők is tudnak cifra dolgokat mondani néha és elég hangosan kiabálnak :)
Ilyenkor csak udvariasan elnézést kérek és megyek tovább, nincs értelme leállni velük vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!