Szénhidrát minősége, származása?
Figyelt kérdés
Mostanaban szeretnek elkezdeni tömeget növelni. A szénhidrát miért silány, rossz minőségű a fehér kenyérben és a pékárukban? Félbarna, barna kenyérből,rizs mellett lehrt bevinni a szénhidrát szükséglet nagy részét? Válaszaitokat köszönöm.2014. jan. 2. 22:47
1/2 dirtboy válasza:
azért mert hiányos,nincs benne csíra és hély,rost hiányos.
teljes kiôrlésû kell és nem finom lisztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!