Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki kő gazdag?

Ha valaki kő gazdag?

Figyelt kérdés

Üdv !

Ha nektek óriási vagyonotok lenne és rengeteg időtök regenerálódni és nem kellene melózni, milyen dolgokat vetnétek be a tömegeléshez, hogy 2 év alatt kihozd a maximumot amit tudsz.

Étrendet és kiegészítőket értem.

Az érdekes válaszokért megy a Zöld pacsi.

2014. jan. 2. 21:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mindenféle vitamin és ásványi anyag, 100% whey protein, vitargo és ízületvédőt. persze scitec termékek :D
2014. jan. 2. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:
A Scitec lenne az utolsó amit vennék, ha sok pénzem lenne. Én a kiegeket csökkenteném, benyomnék napi 1 kiló marhahúst, és csak vitamint, és egy fehérjét+gyors ch-t fogyasztanék.
2014. jan. 2. 21:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Jó a kérdés :D

Étrend:

1.: zabpehely+tejsavó hidroizolátum

2.: bélszín+burgonya+jégsaláta

3.: csirkemell+barna rizs+vegyes zöldségmix

4.: nyúl+barna rizs+vegyes zöldségmix

5.: strucc+barna rizs+brokkoli

6.: sovány túró+cottage cheese

Táokieg.: Monster Pack, tejsavó hidroizolátum, Vitargo, Arthroxon Plus, kratin monohidrát, Hot Blood.

2014. jan. 2. 21:55
 4/14 anonim ***** válasza:

Jó a kérdés :D

Étrend:

1.: zabpehely+tejsavó hidroizolátum

2.: bélszín+burgonya+jégsaláta

3.: csirkemell+barna rizs+vegyes zöldségmix

4.: nyúl+barna rizs+vegyes zöldségmix

5.: strucc+barna rizs+brokkoli

6.: sovány túró+cottage cheese

Táokieg.: Monster Pack, tejsavó hidroizolátum, Vitargo, Arthroxon Plus, kreatin monohidrát, Hot Blood.

2014. jan. 2. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Véletlenül küldtem el kétszer, bocsánat. :D
2014. jan. 2. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:

smmi étrendkiegészítőt nem vennék magamhoz soha, csak 100% természetes eredetű saját termesztésű a saját tanyámon nevelt növényeket és csak és kizárólag leellenőrizhető forrásból természetes módon nevelt állatokból, halakból, tengeri kütyükből ennék, soha többé semmi finomított tápanyagot nem vinnék be.

ahoz, hogy étrendkiegészítőkkel és egyéb finomított vackokkal elérd a maxot 2 év alatt, ahhoz nem kell kőgazdagnak lenni.

2014. jan. 2. 21:56
 7/14 norbi2010 ***** válasza:
Legjobb minőségű kaják, fehérje, ch, vitamin, ízület védő, néha kreatin, szakács aki mindennap megcsinálná az étrend szerinti kaját.
2014. jan. 2. 22:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Hiába a tanya, ott a leszennyezés, plusz millió dolog, itt már egészségesen nem lehet élni, max ha elmész a holdra!
2014. jan. 2. 22:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha annyi pénzem lenne, akkor nem az edzéssel foglalkoznák, hanem mennék valami trópusi szigetre, vagy épp amerre kedvem szottyan. :D
2014. jan. 2. 22:04
 10/14 anonim ***** válasza:

üdv!

én így élek, saját terem, akkor megyek, amikor akarok,farm, ahol növénytermesztés és állat tenéysztés folyik, és van a családban egy vágóhíd is.

én pl, ezért, ahogy itt írtam is sokszor, nem eszem csirkét, ritkán csak, ellenben marha hús és sertés az van mindig.

kolbász, hurka, jöhet.

igazából, mikor tömegelek, akkor csak ezeket eszem.

plussz a sok édesség.

nem tudom, neked milyen az anyagi helyzeted, de ha nem koxolsz, én sem teszem, akkor csak abban tud megnyilvánulni, hogy jól állsz, hogy azt eszel, amit akarsz.

én pl a porokat nem nagyon szeretem, de azért néha odadurrantok egy kreatin kúrát.

2014. jan. 2. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!