Ha valaki kő gazdag?
Üdv !
Ha nektek óriási vagyonotok lenne és rengeteg időtök regenerálódni és nem kellene melózni, milyen dolgokat vetnétek be a tömegeléshez, hogy 2 év alatt kihozd a maximumot amit tudsz.
Étrendet és kiegészítőket értem.
Az érdekes válaszokért megy a Zöld pacsi.
Jó a kérdés :D
Étrend:
1.: zabpehely+tejsavó hidroizolátum
2.: bélszín+burgonya+jégsaláta
3.: csirkemell+barna rizs+vegyes zöldségmix
4.: nyúl+barna rizs+vegyes zöldségmix
5.: strucc+barna rizs+brokkoli
6.: sovány túró+cottage cheese
Táokieg.: Monster Pack, tejsavó hidroizolátum, Vitargo, Arthroxon Plus, kratin monohidrát, Hot Blood.
Jó a kérdés :D
Étrend:
1.: zabpehely+tejsavó hidroizolátum
2.: bélszín+burgonya+jégsaláta
3.: csirkemell+barna rizs+vegyes zöldségmix
4.: nyúl+barna rizs+vegyes zöldségmix
5.: strucc+barna rizs+brokkoli
6.: sovány túró+cottage cheese
Táokieg.: Monster Pack, tejsavó hidroizolátum, Vitargo, Arthroxon Plus, kreatin monohidrát, Hot Blood.
smmi étrendkiegészítőt nem vennék magamhoz soha, csak 100% természetes eredetű saját termesztésű a saját tanyámon nevelt növényeket és csak és kizárólag leellenőrizhető forrásból természetes módon nevelt állatokból, halakból, tengeri kütyükből ennék, soha többé semmi finomított tápanyagot nem vinnék be.
ahoz, hogy étrendkiegészítőkkel és egyéb finomított vackokkal elérd a maxot 2 év alatt, ahhoz nem kell kőgazdagnak lenni.
üdv!
én így élek, saját terem, akkor megyek, amikor akarok,farm, ahol növénytermesztés és állat tenéysztés folyik, és van a családban egy vágóhíd is.
én pl, ezért, ahogy itt írtam is sokszor, nem eszem csirkét, ritkán csak, ellenben marha hús és sertés az van mindig.
kolbász, hurka, jöhet.
igazából, mikor tömegelek, akkor csak ezeket eszem.
plussz a sok édesség.
nem tudom, neked milyen az anyagi helyzeted, de ha nem koxolsz, én sem teszem, akkor csak abban tud megnyilvánulni, hogy jól állsz, hogy azt eszel, amit akarsz.
én pl a porokat nem nagyon szeretem, de azért néha odadurrantok egy kreatin kúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!