Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fehérje, ha botmixerrel a...

A fehérje, ha botmixerrel a shakerben összeturmixolom, akkor tönkremegy? Szétvágom a pengével a fehérjét?

Figyelt kérdés

Aggódom, mert megvettem életem első fehérje porát, de ha összeturmixolom, a bitmixer késpengéi, nem fogják , szétszabdalni, és akkor dobhatom ki?

Ti hogy szoktátok fogyasztani?

2014. jan. 2. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Feldobtad az estémet :D
2014. jan. 2. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Atyaisten;)
2014. jan. 2. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
ez nagyon jóóóó :)
2014. jan. 2. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Felröhögtem a kérdés láttán :D Kérdező: nem lesz baja, ha botmixerrel csinálod, de egyszerűbb csak simán összerázni vízzel :)
2014. jan. 2. 21:18
 5/11 A kérdező kommentje:

de azért akarom botmixerrel, mert a vízzel jól elvegyíti.Szerintem a nagyarányú centrifugális erő miatt a víz és a fehérje alkotórészek összetapadhatnak, és ettől lesz valami krémes állaga.

csak attól félek, a molekulák, károdnak, ha sokáig járatom a botmixert, ezért kérdeztem.

2014. jan. 2. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
kifejtenéd még részletesebben légyszi hogy pontosan milyen reakciók léphetnek fel a víz és a fehérje között a botmixerezés közben?
2014. jan. 2. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
57%os troll lesz megint, azt hiszi vicces.
2014. jan. 2. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja lehet, aki két vödör csokiparánnyal tömegel? ;)
2014. jan. 2. 21:39
 9/11 A kérdező kommentje:

elnézést, az vagyok, aki kiírta ma, hogy a feszítő porok és tabletták, jók-e a gyúráshoz, és valaki elirányított egy tápszerboltba, ott is megkérdeztem, és a kezembe nyomtak egy fehérjét.

de használati utasítást nem adtak hozzá.

2014. jan. 2. 21:45
 10/11 A kérdező kommentje:

saxx nevű felhasználónak mi a baja?

legyél kedves normálisan válaszolni egy normális kérdésre, és ha tapasztaltabb vagy, akkor segíteni.

2014. jan. 2. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!