A fehérje, ha botmixerrel a shakerben összeturmixolom, akkor tönkremegy? Szétvágom a pengével a fehérjét?
Aggódom, mert megvettem életem első fehérje porát, de ha összeturmixolom, a bitmixer késpengéi, nem fogják , szétszabdalni, és akkor dobhatom ki?
Ti hogy szoktátok fogyasztani?
de azért akarom botmixerrel, mert a vízzel jól elvegyíti.Szerintem a nagyarányú centrifugális erő miatt a víz és a fehérje alkotórészek összetapadhatnak, és ettől lesz valami krémes állaga.
csak attól félek, a molekulák, károdnak, ha sokáig járatom a botmixert, ezért kérdeztem.
elnézést, az vagyok, aki kiírta ma, hogy a feszítő porok és tabletták, jók-e a gyúráshoz, és valaki elirányított egy tápszerboltba, ott is megkérdeztem, és a kezembe nyomtak egy fehérjét.
de használati utasítást nem adtak hozzá.
saxx nevű felhasználónak mi a baja?
legyél kedves normálisan válaszolni egy normális kérdésre, és ha tapasztaltabb vagy, akkor segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!