Milyen tömeg növelőt?
172 cm vagyok és 65 kg.
Szeretnék fel szedni egy kis izomzatot magamra...vagy lehet nem is olyan kicsit.
Szerintetek ehhez milyen tömeg nö9velőt fehérjét vegyek?
Gondolkozom a zöld jumbon.
dumbo az nem jó.
ha van lovéd, a volumass 35 jó választás.
de ha okosabban akarsz választani, akkor egy tejsavó, vagy tojás fehérje , és mellé dextróz, így magadnak csinálhatod a tömegnövelőt, mikor melyik alapanyagból, mennyi kell.
0. utánaolvasás
1. étrend
2. vitamin
3. ha szükséges, okos kiegészítővásárlás: fehérje. tejsavót érdemes.
4. edzés utáni ch, szőlőcukor, malto, waxy maize, kinek melyik jön be.
Tömegnövelőt nem érdemes venni, mert olcsóbban jössz ki, ha alapanyagonként veszed meg. Az a kis nüansznyi plusz bennük nem ér plusz sokezer forintokat.
Ajánlott márka: Myprotein
Ilyenkor azért szívesen megkérdezném, hogy mi alapján választottad (volna) a zöld Jumbot.
A többiek leírták a dolgokat.
a fehérje annak való aki már sima kajával nemtudja fedezni a fehérje szükségleteit.neked pénzkidobás
majd az évek felhozzák a kilókat ingyen is,figyeld meg..
Hát én ilyen szinten természetesen nem értek hozzá ezért is kérdeztem a ti véleményeteket.Azért gondoltam így hogy készen meg veszem mert nem szeretnék sok macerát vele.
A zöld jumbot az edző társaim ajánlották egyébként.
Fehérjét ittam de nem volt jó mert 72 kilóról le fogytam 64-65 kg-ra.
De ha nem szeretném külön magamnak adagolni és most már izomzatot szeretnék vissza növeszteni mit ajánlanátok?
És a napi 2 óránkénti táplálkozás ajánlott?
(Egyébként 2 éve járok konditerembe heti 3* 1-2 órát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!