Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás? Z (nőknél) Hogy...

Szálkásítás? Z (nőknél) Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

nőknél mennyi CH és mennyi protein ajánlott?

mivel a legkevesebb izommennyiséget akarok veszíteni akkor csak az étrend+súlyzós edzés tehát kiiktatom a kardiót?

2014. jan. 2. 20:54
 1/8 A kérdező kommentje:
és amúgy ha szálkásítok akkor semmiképp nem fogok nőni?
2014. jan. 2. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
2,5-3xttkg fehérje és ennek a fele ch.
2014. jan. 2. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:

2gramm testsúly kilógrammonként fehérje, minimális telítetlen zsír, és annyi ch, amivel eléred a heti 1kg súlyvesztést, érdemes 2gramm+testtömegről indítani és szépen hetente csökkenteni amíg meg nem lesz a heti 0.5 -1kg minusz...

inkább étrend+súlyzós+aerob, de kardiótol sem lesz semmi bajod...

2014. jan. 2. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Napi 2,5-3g x ttkg fehérje, 1-2g x ttkg ch. Aerob mehetne, nem intenzív kardio. Kalória mínuszban nem növelsz izmot.
2014. jan. 2. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Étrend súlyzós edzés+aerob, és igen, óvatosan kell a többletsporttal bánni, mert a kalóriadeficites étrendben könnyen okozhat izomvesztést.

A testsúlyra kiszámolt makrotápanyag mennyiségek egyébként kb. ugyanazok, mint férfiaknál, ch-t lehet alacsonyabbról kezdeni és valszeg lentebb is lehet majd vinni, de egyébként mindent ugyanúgy kell csinálnod.

2014. jan. 2. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:

érte én h nem lehetséges eddig tömeget növeltem combom popsim szép lett izmos feszes,de a hasam teljesen tönkrement meg a csípőm tiszta zsír :S

na most én még szívem szerint tömegelnék még egy pár hónapot, de a úgy vagyok vele h inkább szálkásítok mert már nem bírom :S

viszont akkor tuti kisebb lesz a combos is :S azt meg nem szeretném és attól félek h ugyanolyan leszek mint voltam létezhet?

2014. jan. 2. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
homeosztázis miatt ha az edzéssel nem állsz le, akkor olyan sem leszel mint voltál...
2014. jan. 2. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak ha elrontod nagyon a dolgot.
2014. jan. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!