Szálkásítás közben neocitran?
Meg vagyok fázva és szüleim(annak ellenére hogy már 18 vagyok) itatják velem a neocitrán nevű meghűlés elleni port.
A dobozán az áll, hogy 1 adagban 20(!!!) g cukor van. És nekem naponta 3-5× meg kell innom, különben ordibálnak velem, vagy apám szándékosan lenyomja a bögrét is a torkomon.
Nagy hízásra számíthatok ha minden nap durván 100g cukrot eszek edzés nélkül? Mert azt sem engedik.
A kérdezőnek van igaza, azért napi 60-100 gramm cukor(ha tényleg ennyi van benne) az szálkásításnál rohadtul nem kéne.
Megmondod az ősöknek, hogy veszel magadnak más gyógyszert, mint ezt a szart, és kész...
Azt mondták ezt kell innom, ez van itthon, ennek el kell fogynia! -.-
Nem városban lakom, nem tudok menni gyógyszertárba.
A kérdező hála az égnek olyan valaki, aki tudja, hogy a kalória rohadtul nem mindegy ám, hogy miből megy be, hülyeség csak azt nézni. Mert ennyi erővel a rizs amit eszünk lecserélhető lenne egyenértékű kristálycukorra.
Kérdező, szerintem ilyenkor a vitaminok, főleg a C-vitamin, a jó sok folyadék és a pihenés segít (tehát tényleg ki kell hagyni az edzést, ha olyan betegségről van szó). A neocitrannal meg nem tudom, mit csinálj. Öntsd ki a pitsába.
Nem tudom, előttük kell meginnom. :D
Aranyosak hogy ennyire féltenek, de én már rosszul vagyok tőle, nem tudom hogy mások hogy tudnak ehhez néhányan még +cukrot hozzákeverni xP
Most este is le kell még húznom egyet. Ezzaz, csesszük el azt a növekedési hormon estére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!