/egy havi bérletett egy közeli kondiba. Hiddel olcsóbban jössz ki./
de honnét tudod hogy csak 1hónapig akar edzeni?
# 5/5
Ha vesz magának otthonra kézi súlyzókat(csak egyszer kell megvenni) meg egy olcsóbb lapsúlyos kondigépet(egy oylat amin van tárogató, tricepsz lehúzó, vállazó és scott pad is)
, akkor nem kell várnia SENKIRE a konditeremben, akkor edz otthon amikor csak akar. Hidd el hogy ettől nincs jobb. Arra is gondolni kell hogy nem mindenki tudja megoldani munka mellett azt hogy rendszeres jelleggel tudjon konditerembe járni, én otthon edzek, és nem kell várnom SENKIRE....
merész kijelenteni ilyet csak azért szóltam.
eleve ott kezdődik a dolog hogy nem tudhatod hogy városi e vagy hogy hol van a legközelebbi értelmes terem valamint hogy milyen ára van a terembérletnek.
nekem pl csak az ultikoség lett volna 15ezer körül hogy bemenjek a városba ahol a terem van.
ott még bérlet kb 7-8ezer és nem is a legjobb terem,a jobb termekhez belvárosi bérlet is kéne.
ezt leszámítva már ott van hogy kb 22ezer havonta plusz még elvész vagy 1,5-2óra az utazásokkal még megérkezek a teremig.
a terembérlet lejár utána kidobhatod,ha anyagi problémáid támadnak hiába jársz a terembe 5éve nem fognak be engedni ha nem veszel jegyet.
az otthoni készleted meg lesz akkor is és tudsz rajtuk edzeni,ha anyagi probléma támad pénzé tudod tenni őket vagy ha simán fel hagysz az edzéssel akkor is vissza kapsz az eladásukból elég sok pénzt.
ezért mondom én azt hogy elég merész kijelentés az hogy a konditerem anyagilag jobb.
én még a 90 években befektettem egy terembe.
megvettem mindent ami kellett, súlyok , gépek, erőkeret, rudak...nagyon sok pénzben volt, de megérte...
ha kiszámolja valaki, havi 8ezer pl a bérlet, az egy évre 96 ezer ft.
ha van valakinek egy kis fölös pénze és hosszútávon gondolkodik, és helye is van hozzá, megéri a saját terem.
én pl amit csináltam, az ismerősi körömnek is fel van ajánlva hogy jöhetnek, kb fele annyiért, mint a városi termekben, és ugyanúgy mindent meglehet csinálni, és mivel saját a terem, én tényleg akkor megyek, amikor akarok, max aki odajár, azok alkalmazkodnak, a nyitva tartáshoz...
pár év alatt visszahozz az árát, de mivel sok egyéb feltétel is kell hozzá(pénz, hely), nem mindenkinek ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!