Nektek a kondizás mennyire hozta meg az önbizalmat, a társasági élet és a nők felé?
Inkább önmagam felé hozta meg. De nem is a külső jegyek miatt. Egyfajta személyiségváltozást eredményezett. A rendszer, a kitartás, a tesztoszteron többlet hatásos volt.
De nem gondolom, hogy jobban tudtam volna miatta kommunikálni. Inkább csak sugárzott belőlem valami, ami előtte nem.
Sokat segített.
Teljes mértékben a partnerre tudok koncentrálni és nem azon idegeskedem hogy milyen vékony kar lóg ki pólóból..
Lazább az egész természetem.
Semennyire sem.A kinézetemtől teljesen független az önbizalmam,mások dicséretét meg annak kezelem ami,egy érdeklődés jelző felém.Amikor a bulizós korszakomat éltem,nem edzettem,napi szinten ittam,le voltam soványodva,akkor volt a legtöbb nőm.Ami esetleg kinézetben számít-az első körben,mert a másodikban ha eljutsz odáig már ez sem számít-az az hogy ne legyél törpe,ne legyél óriás dagadt és normális fogazatod legyen,ennyi,a többi más dolgok függvénye,a szociális viselkedésedé a kommunikációdé és persze a tapasztalataidé.A kondizás meg egy magányos sport.Simán lejárhatsz évekig úgy,hogy a szián kívül egy kukkot is szólnál.Nem véletlen,hogy az introvertáltak kedvenc sportja.Az önbizalom meg a sikeresen végrehajtott tettekből és kihívásokból épül fel,nem azok elkerüléséből.Ezért ha számodra kihívás a kommunikációs képességeid fejlesztése a csajozás,akkor azt kell csinálod napi szinten egyre fejlesztve magad.
vannak ilyen fickók akik még sportot is űznek ebből és mesteri szintre edzik magukat benne pick up artist a nevük ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!