Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó elgondolás? Mit vegyek?

Ez jó elgondolás? Mit vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 6 hónapja kezdtem el edzeni kondiparkba saját testsúlyos gyakorlatokkal szinte a nullarol(huzodzkodas, tolodzkodas alig ment, fekvobol 10et tudtam).80kg voltam mikor elkezdtem kb 35% testzsirral, mara mar 75 kg vagyok kb 15 20% testzsirral es huzodzkodas tolodzkodas megy szepen, muscle up alakul.

Szeptemberbe elkezdtem járni ezek mellett MMA edzesre heti 4x. Itt ugye eleg sok a kardio, porognek a kaloriak lefele.

Kérdésem az lenne, hogy tömegnövelőt vagy fehérjét szedjek tap. kiegkent? Van meg rajtam felesleg, es ha elkezdenem szedni a tomegnovelot akkor nem e lennek nagyon zsiros?

Eddig ON whey gold standardbol proteinbol elfogyott kb 6kg.

Szoval akkor feherje vagy tomegnovelo?:D

2013. dec. 28. 21:37
 1/1 clint ***** válasza:

mível kardiozol szinte kizárt, hogy zsírosodj...

A fehérje jobban megéri mível a szénhidrátot olcsobban ki tudod hozni.... Veszel maltodextrint mellé és kész a turmixod...

2013. dec. 28. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!