Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lány vagyok és nem túl vékony,...

Lány vagyok és nem túl vékony, mondhatni kövér. Mar a saját anyám is kovernek Hiv, mikor van nálam kövérebb is. Fogyni szeretnek de nem nagyon van időm ezdoterembe járni. Többi lent!?

Figyelt kérdés

Szóval nincs időm edzoterembe járni, max Vasárnap 3-4 órát.

Otthon ha mindennap csinálok 100 felulest mennyi idő múlva lesz változás?

2013. dec. 27. 10:48
1 2
 11/14 dirtboy ***** válasza:
dominika remélem te tudod hogy mit írtál le mert más aliga érti meg, ugyanis teljesen értelmetlen.
2013. dec. 29. 22:35
 12/14 anonim válasza:

Nem tudom hány kilót szeretnél leadni, de sajnos muszáj lesz időt szorítani rá, mert heti egy edzés az kevés lesz. lehet csak diétával is fogyni, de az elég lassú. Mindenképp valami olyan sportot válassz, ami az ízületeket nem terheli (futás kizárva), mert ha elkezdesz futni a plusz kilókkal, annak csak porckopás lesz a vége. Spinning a lehető legjobb edzés fogyásra. Én imádom, de pont azért nem járok, mert nagyon fogyaszt. Úszást sem javaslom, mert sokaknak nagyon meghozza az étvágyát. Fehérjedús, szénhidrát és zsírmentes diéta, inni csak vizet igyál, semmi cukros, gyümölcsös lötyi! Junk food,nasi off! És a szokásos klisék: sok zöldség és gyümölcs (utóbbit is csak édesség helyett). Fogyibogyóknak semmi hasznuk, csak pénzkidobás.

Remélem tudtam segíteni:)

2014. jan. 4. 23:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél!:)
2014. jan. 5. 14:42
 14/14 anonim válasza:
Nincs mit! Kitartás, menni fog az, csak bele kell jönni:)
2014. jan. 7. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!