Tömegnövelő + zsírégető egyszerre?
Ha elkezded nyomni egy zöld Jumbot nem lenne érdemes mellé egy lightos zsírégető? L-carnitin vagy hasonló? Gondolok arra,hogy a cukrot amit zsírrá alakítana át a szervezetem azt felszedné,és esetleg napi 1 aerobbal elégetném, amit ha jól csinálok elvileg nem az izom kárára megy.
Nagy hülyeséget írtam ? :D
ha nem veszed meg azt a cukorkupac ződ jumbot akkor eleve nem is lenne ami zsírrá alakulna.
ez azért kicsit jobb ötlet.
vegyél normális tömegnövelőt ne olyat amivel csak a háj fejlődik nem az izom.
Szerintem egy fehérje és egy gyors ch jobb mint ezek a hülye tömegnövelök én soha nem használtam konkrét tömegnövelőt :)
sima protein valami finom és jó is és valami gyors ch
ez így van de a lent ha látsz felsorolást arról ami benne van.
ilyenre gondolok:
"6-CARB" MATRIX
Oat Flour, Maltodextrin, Palatinose™ (isomaltulose: low glycemic index carbohydrate), Dextrose, Fructose, Vitargo® [patented high molecular weight carbohydrate from starch: average molecular weight 500,000-700,000].
itt már olyan sorrendben vannak írva hogy a minél nagyobb mennyiségben tartalmazott van elől.
egyébként ahonnét másoltam az a jumbo prof és az már egy jobb tömegnövelő,azt vehetsz ha úgy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!