Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sörben van az erő?

Sörben van az erő?

Figyelt kérdés
Nem kamukérdés. Múltkor egy esti iszogatás utáni nap elmentem edzeni és kb. életem legjobbját hoztam. Meg is lepődtem, mert úgy tudtam rosszabbul fog menni. Kb. 7 sört ihattam előtte este kis pezsgővel és a fekvenyomásomon 10 kg val tudtam emelni, minden más gyakorlat is könnyen ment a szokott súlyokkal, bedurrantam rendesen. Utána néztem és elvileg a magas kalória bevitel miatt lehet hisz kb. 1500-2000 kalória pluszt ihattam meg a napi bevitt étrend mellé. Persze ezt nem csinálnám rendszeresen de úgy látszik ha az ember megakad a súlyokkal egy előző nap bevitt hatalmas kalória mennyiséggel sokkal erősebb lesz. Ti mit gondoltok erről? Erőemelők is emiatt zabálnak annyit nem?
2013. dec. 25. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Így van, rátapintottál a lényegre. Mivel söröztél nem ütötted ki magad, a sok folyadék miatt hidratált voltál plusz a sok plusz ch adta az erőt.
2013. dec. 25. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyrészt a kalória, másrészt a moderált mértékű alkohol felszabadító hatása, sokan isszák sportolók is pont emiatt showtime előtt. Mi is voltunk úgy régebben, hogy a péntek esti úszás plusz szauna után egy-két sör lement, esetleg forralt bor vagy feles, és hazáig futottunk 5-6 kilométert a téli éjszakában megállás nélkül.
2013. dec. 25. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi jetiburgereztünk kora délután, haver este kézilabda edzést kb végigsprintelte, és úgy sem fáradt ki, mint máskor. Sokat számítanak a kalóriabombák.
2013. dec. 26. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!