Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A bal kezemet fejleszteni...

Vulpe kérdése:

A bal kezemet fejleszteni hogy lehet?

Figyelt kérdés
Hogy lehet fejleszteni a bal kezemet nem mint erő léti hanem ügyességi formában mert a bal kezemel nem tudom úgy pörgetni a pillangókést, úgy elkapni a labdát, úgy mászni, ütni, emelni, rajzolni, írni szóval értitek mi a bajom?
2013. dec. 21. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy minél többet használod, gyakorolsz vele lehetőleg azzal a mozdulatsorral, ami neked fontos, hogy beidegződjön. Aki rá van utalva a nem domináns keze használatára valamiért, az is végül teljesen megszokja a másikat.
2013. dec. 21. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem csak az írás nem ment, minden más ugyanolyan volt.

Most pontosan november 1. óta (azaz már több, mint másfél hónapja) minden nap írok vele egy oldalt. Az elején nagyon lassú és kusza volt, most egyre jobb.

Szóval lehet fejleszteni, kitartóan, gyakorlással.

2013. dec. 21. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondoltam írom, hogy bal kézzel is rángasd a Nagy Fegyvert. Vagy ahogy nevezed..

Szóval, gyakorolj vele és menni fog a késelés bal kézzel is.

2013. dec. 21. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!