Szenhidrat elosztas jo igy?
Figyelt kérdés
Napi 600gr rizs. 200gramm rogton ebredes utan az egyben az edzes elotti ch bevitelem is.200gramm edzes utan.200gramm edzes utani rizs utan 3oraval2013. dec. 21. 14:42
1/7 anonim válasza:
Így is lehet, de jobb lenne több felé osztani. A rizst ugye nyersen méred és nem főzés után?
2/7 anonim válasza:
Több felé kéne, azért egyszerre 200 gramm (160 g ch) elég sok.
3/7 A kérdező kommentje:
Persze.hogy mashogy pl?
2013. dec. 21. 14:51
4/7 anonim válasza:
Akkor jó, mert sok hozzá nem értő már megfőzve méri és azt hiszi, hogy így rendben lesz a ch bevitele. Csak megkérdeztem, nyugi.
5/7 A kérdező kommentje:
Nyugi?:Dmert idegesen valaszoltam vagy mi?:Dsztem rosszul ertetted.a persze az a nyersen meresre vonatkozott.a hogy mashogy meg h h osszam el.saxx mert sok 160gram ch egybe?jol betoltesz legalabb
2013. dec. 21. 15:37
6/7 anonim válasza:
Jól, az igaz, de sokkal jobb napi 5-6 alkalommal bevinni a ch-t, fehérjét mint 3 alkalommal!
7/7 A kérdező kommentje:
Feherjet kb orankent viszek.minden oraban megy 20gramm turmix.3orankent meg szilard kaja
2013. dec. 21. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!