Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire gyors a fejlődés...

Mennyire gyors a fejlődés különböző genetikájú embereknél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék véleményt kérni a fejlődésemmel kapcsolatban. Márciusban kezdtem a súlyzós edzést, erőemelő alapú 5x5-ös edzés tervvel kezdtem, ekkor 62 kg voltam. Utóbbi időben áttértem egy magasabb volumenu teljes test edzésre heti 3 alkalommal (klasszikus teljes test, egy gyakorlat/izomcsoport). Jelenleg 80 kg vagyok 180 cm és 17 éves.

Az eddigi emelések:

fekvenyomás - 85 kg

guggolás - 110 kg

felhúzás - 140 kg

Szeretnék őszinte vélemyént kérni, hogy kezdőként optimálisak-e ezek az eredmények? Mellékeltem képeket. Az első mikor kezdtem a másik kettő pedig pár hetes kép.

[link] (március)

[link] (november)

[link] (november)

2013. dec. 20. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jó ennyi idő után, de azért zsír is jött fel szépen!
2013. dec. 20. 22:41
 2/4 clint ***** válasza:

szerintem nem kellene teljes test edzést csinálnod, amugy ha valami bevált használd azt amíg tudod és látod az eredményt.

amugy gratua elég jó teljesitmény.

2013. dec. 20. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még mennyen a tömegelés egy két hónap azt utána mehet egy kis diéta. elfogsz zsírosodni,de szerintem király :) ügyes :)
2013. dec. 21. 06:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a hát és kar az sokat fejlődött, de a melledre szinte nulla izom jött. És sok a zsír is rajtad. De majd lesz jobb is, nyomjad tovább.
2013. dec. 21. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!