Ebből a testből mit lehet kihozni 2 év alatt?
Figyelt kérdés
Üdv !
A kérdés adott !
Nemtudom milyen típusú mezo vagy endo.
A testzsír % sem tudom !
Egy képet lehet beilleszteni, hogy kb mire lehet számítani, hogy a szem is tudja elképzelni !
Komoly válaszokért Zöld kéz jár ! A hülye válaszokat lepontozom ! Köszönöm !
2013. dec. 20. 13:08
1/10 A kérdező kommentje:
Minőségi tömegnövelő étrend és kemény edzés + táplálk kieg.
Mellett, a fejlődés !
2013. dec. 20. 13:10
2/10 anonim válasza:
Két év alatt szerintem gyakorlatilag bármit. De már 3 hónap alatt is elég jó eredményeket tudsz felmutatni.
Inkább az a kérdés, hogy Te mit akarsz belőle kihozni?
3/10 A kérdező kommentje:
Testépítésben elérni 2 év alatt a maximálisan hozható izmot, pénz és idő van hozzá !
2013. dec. 20. 13:13
4/10 A kérdező kommentje:
Természetesen Naturál, nem .....
2013. dec. 20. 13:13
5/10 anonim válasza:
hát ird be a youtoubba, hogy natural bodybuilding competition és meglátod miket lehet kihozni.
6/10 A kérdező kommentje:
Mind ecto-k vannak, én meg szerintem mezo és endo közt van a test
2013. dec. 20. 13:22
8/10 anonim válasza:
Erre nem lehet sajnos semmit írni, genetikafüggő mit hozol ki, plusz elég sok mindenen múlik. Számold azt, hogy két év alatt 12-18 kiló izom felpakolható!
9/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, az nem kevés.
173 CM magassághoz és 63 kg-hoz hozzájön 18kg , 81 kg, nem is rossz.
2013. dec. 20. 13:34
10/10 anonim válasza:
81 kilósan soha nem leszel szálkás 170 centisen naturálban. Naturálban testmagasság cm - 100 + pár kg amit lehet hozni. Ez van, csak hogy tisztázzuk a dolgokat. Én 28 éve edzem, 173 vagyok, de csak zsírosabban vagyok 80 kg, szálkásan inkább 73-75.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!